Termékek Menü

Kávékapszula NESPRESSO Vertuo Espresso Voltesso 10 db/doboz

Ár:
2.215 Ft + ÁFA ( 2.813 Ft )
Cikkszám: 14.01662
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

A kávé édes, könnyed ízét és kekszes aromáit a brazil Bourbon kávészemek hozzáadásával érjük el. A kávékapszula könnyedségét tovább fokozza a kolumibiai fennsíkokon termett Arabica lágysága.

A kolumbiai Arabica könnyed, világos pörkölése megőrizi a finom gyümölcsösséget; mindez ragyogóan érvényesül a brazil Bourbon mellett, amelynek hosszan tartó pörkölése határozottan előhozza a szemekben rejlő édes, kekszes ízjegyeket.

Könnyű és édes espresso, amelynek már a crema rétegében érezhető a kekszes aroma. Egy igazán gyengéd és harmonikus Vertuo kávé.

Ezért szeretjük: A Voltesso egy könnyed és édeskés Vertuo espresso, ami könnyen a kedvencévé válhat. A kávéházasítás brazil Bourbon szemei kekszes jegyekkel gazdagítják a kolumbiai fennsíkokon termett Arabica könnyed ízvilágát; ez utóbbi fajtát világosra pörköltük, hogy megőrizzük savasságát, kiegyensúlyozva a Vertuo Voltesso keveréket. Ez a savasság ragyogóan érvényesül a brazil Bourbon mellett, amelynek hosszan tartó pörkölése határozottan előhozza a szemekben rejlő édes, kekszes ízeket.

Tejjel elkészítve: A tej harmonikusan egészíti ki a Voltesso kávékapszula természetes, határozott testességét.

Csomagolás:
10 kapszula őrölt pörkölt kávé Nespresso rendszerhez. Védőgázas csomagolásban.

Összetevők:
Őrölt pörkölt kávé